Velgen Poedercoaten

Velgen reparaties.

Overweegt u om uw velgen te laten poedercoaten? Bijvoorbeeld omdat uw velgen beschadigd of gecorrodeerd zijn. Of wilt u gewoon een andere kleur voor uw velgen?

Bij TH Poedercoaten bent u aan het juiste adres. Doordat wij alle velgbewerkingen in eigen huis hebben kunnen wij een constante kwaliteit bieden. Onze lat ligt erg hoog voor zowel onze zakelijke klanten als particulieren.

Velgen Poedercoaten.

Ons hele proces is geënt op het herstellen van velgen. Bij ons worden alle velgen altijd chemisch ontlakt. Deze behandeling is essentieel voor het optimale resultaat. Omdat de velgen na deze behandeling ontdaan zijn van alle lak hoeven de velgen nog maar heel fijn aangestraald te worden. Dit stralen is alleen nog maar nodig voor de hechting van de poedercoat primer. Na het stralen verwijderen we de eventuele schade op de velgen. De voorbereiding, wellicht belangrijkste deel van het proces, zit er nu op.

Tijd voor de opbouw. Na de primer volgt de door u gekozen kleur. We eindigen met een blanke (poedercoat) lak. Met deze duurzame oplossing kunnen de velgen weer jaren mee. Regelmatig horen wij nog ‘’poedercoaten kan slechts in een paar kleuren’’. Vroeger was dit inderdaad zo, tegenwoordig niet meer. Wij bestellen onze poeders bij verschillende leveranciers over de hele wereld. Maandelijks testen we nieuwe primers, kleuren en blanke (poedercoat) lakken. Dus heeft u een specifieke kleur in gedachte? Grote kans dat wij deze op voorraad hebben. Hebben we deze niet, dan gaan we samen kijken of we deze kleur bij een van onze leveranciers kunnen bestellen. Kijk HIER voor een kleine greep uit onze mogelijkheden.

U kunt ons ook volgen op Facebook of Instagram. Dan blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kleuren.

Het proces

TH-Poedercoaten-Rimco Natlak-Systeem-velgen-natlak-systeem
5/5

Poedercoat/natlak systeem voor velgen.

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is er op het gebied van kleuren veel mogelijk met poedercoaten. Toch zit er aan poedercoaten één nadeel. Je kan het namelijk niet mengen. Bij het vervaardigen van originele velgen voorzien de fabrikanten de velgen eerst van een poedercoatprimer om vervolgens de kleur in een natlak aan te brengen bij een objecttemperatuur van bijvoorbeeld 60 C. Deze originele kleur in natlak is onmogelijk exact in poedercoat na te maken.

Met onze partner Rimco hebben wij een uniek 3-laags poedercoat/natlak systeem ontwikkeld. Dit proces start met een poedercoatprimer geschikt voor natlak. De kleur wordt in een natlak aangebracht, waarna we eindigen met een blanke (poedercoat) lak. Een natlak velg met de duurzaamheid van een poedercoating.

Deze behandeling voeren wij veel uit voor merkdealers en schadebedrijven die één of meerdere velg(en) in de originele kleur hersteld willen hebben.

De tussenlaag wordt dus in een natlak opgebracht. Een natlak kan in tegenstelling tot een poedercoat wel gemengd worden. Hiermee zijn de mogelijkheden wat betreft kleur dus eindeloos! En dit alles in dezelfde duurzame poedercoat kwaliteit. 

Hier volgen enkele voorbeelden. Volg ons op Facebook en Instagram, dan blijft u op de hoogte van de laatste voorbeelden en kleuren.

Contact

TH Poedercoaten
Uw specialist in velgenreparaties en oppervlakte techniek.​

TH Poedercoaten BV
4.7
Gebaseerd op 26 recensies
powered by Google
js_loader

Contactgegevens
Tel: +31(0)26-7024896
Email: info@thpoedercoaten.nl 
Website: www.thpoedercoaten.nl

KvK 74423479
IBAN NL47 INGB 0005 9318 88
BIC  INGBNL2A       
BTW-Nr. NL8598.91.859.B01

Adresgegevens
TH Poedercoaten B.V.
P.Calandweg 32
6827 BK Arnhem

Openingstijden 
Ma. – Vr. 9.00 – 17.00 uur