Velgen CNC afdraaien

TH-Poedercoaten-CNC-Velgen-Draaien

Velgen afdraaien middels geavanceerde CNC techniek voor velgen.

Waar tot enkele jaren geleden CNC afgedraaide velgen voornamelijk door de premium automerken verkocht werden zien wij de laatste jaren dat ook veel merken in het midden segment hun modellen standaard aanbieden met CNC afgedraaide velgen. Natuurlijk heel mooi onder uw auto, maar erg balen bij een schade. Afgedraaide velgen zijn namelijk behoorlijk prijzig. Vroeger was het herstellen van deze velgen niet mogelijk. Er waren simpelweg 2 opties. Een nieuwe velg kopen of de hele set in één kleur laten spuiten.

Tegenwoordig zijn wij in staat om met onze geavanceerde CNC machine, speciaal ontwikkeld voor velgen, uw velgen te herstellen in fabrieksoriginele staat.  In de meeste gevallen zult u het verschil tussen een nieuwe velg en een door ons afgedraaide velg niet eens meer zien. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe velg. 

CNC Machine voor het afdraaien van velgen.

Met onze CNC machine wordt de velg volledig ingelezen. De zeer nauwkeurige computergestuurde voeler tast de hele velg af.

Na de tast cyclus slaat de computer de contour van de velg op, waarna er met geavanceerde software een geoptimaliseerd programma wordt geschreven. Volledig op maat voor uw velg. Dit geoptimaliseerde programma wordt in het CNC systeem geladen.

De machine kan hierna tot op een 1000ste mm nauwkeurig uw velg afdraaien van een grof draaibeeld tot aan spiegel resultaat.

Tijdens het afdraaien van uw velg voegt de machine een emulsie toe. Deze emulsie zorgt voor een ongeëvenaarde glansgraad op de afgedraaide delen van uw velg.

Nadat de velg volledig schade vrij is wordt deze voorzien van een nieuwe blanke (poedercoat) laag.

TH-Poedercoaten-Velgen-CNC-Afdraaien

Alle CNC afgedraaide velgen worden voorzien van een nieuwe blanke acrylaat poedercoat.

Onderstaande Audi velg met stoeprandschade hebben wij opnieuw afgedraaid met onze CNC machine. Na de blanke poedercoat acrylaat was deze velg weer als nieuw.

BMW-schade-opt-web-IMG_0204BMW-opt-web-IMG_0207

Onze klant was niet blij met de achtergrondkleur van zijn Mercedes AMG velg. Hij kwam bij ons met het verzoek de velg om te kleuren, opnieuw af te draaien en te voorzien van een blanke poedercoat acrylaat.

TH-Poedercoaten-MB-BL-WEBTH-Poedercoaten-MB-CNC-WEB

TH Poedercoaten velgen CNC afdraaien.

Tijdens het draaien van uw velgen voegt de machine een emulsie toe. Deze emulsie is speciaal ontwikkeld voor velgen. Dankzij deze toevoeging halen wij een ongeëvenaarde glansgraad uit uw velg.
Om uw velgen op lange termijn te beschermen tegen oxidatie en steenslag worden deze na het CNC afdraaien voorzien van een blanke poedercoat acrylaat. Dit gebeurt op dezelfde manier als bij de fabricage van hoogwaardige velgen.
Het gebruik van een blanke poedercoat acrylaat zorgt voor een maximale weerbestendigheid. Naast de duurzaamheid zijn uw velgen ook nog een makkelijk schoon te houden. Zelfs remstof kunt u gemakkelijk van uw velgen verwijderen. 

Hier volgen enkele voorbeelden. Volg ons op Facebook en Instagram, dan blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Contact

TH Poedercoaten
Uw specialist in velgenreparaties en oppervlakte techniek.​

TH Poedercoaten BV
4.7
Gebaseerd op 26 recensies
powered by Google
js_loader

Contactgegevens
Tel: +31(0)26-7024896
Email: info@thpoedercoaten.nl 
Website: www.thpoedercoaten.nl

KvK 74423479
IBAN NL47 INGB 0005 9318 88
BIC  INGBNL2A       
BTW-Nr. NL8598.91.859.B01

Adresgegevens
TH Poedercoaten B.V.
P.Calandweg 32
6827 BK Arnhem

Openingstijden 
Ma. – Vr. 9.00 – 17.00 uur