Velgen 3D Laser Test

Ervaart u trillingen tijdens het rijden?

Wij zijn gespecialiseerd in het identificeren, documenteren en elimineren van schade aan velgen!

Vervanging van een defecte velg is meestal alleen nodig bij grote structurele schade. In veel gevallen kunnen ook technische defecten aan lichtmetalen wielen worden hersteld. Omdat velgen veiligheidsrelevante onderdelen zijn, heeft veiligheid bij reparatie de hoogste prioriteit. Hiervoor is het noodzakelijk om de velgen te controleren op vervormingen en scheuren.

Lasertechnologie bij TH Poedercoaten.

Lasertechnologie bij TH Poedercoaten.

We gebruiken in ons bedrijf moderne lasermeettechnologie voor velgreparatie en voor het uitbalanceren van wiel / bandcombinaties. Dit stelt ons in staat om maximale nauwkeurigheid te bereiken bij het uitvoeren van ons werk en tegelijkertijd volledige documentatie van alle relevante wiel- en bandgegevens.

De velg en de band scannen.

Tijdens de lasermeting scannen 5 CCD-camera’s banden en velgen vanuit verschillende richtingen met speciale 3D-laserstrips. Alle gegevens worden geregistreerd in één enkele meetronde en mogelijke defecten aan banden of velgen worden nauwkeurig gediagnosticeerd en gedocumenteerd. Afwijkingen worden geregistreerd tot op een fractie van een millimeter (1/100 mm).

  • Run-Out Measurement – Contactloze 3D-beeldvormingstechnologie scant de velg en het bandenprofiel om de radiale banduitloop, de hieluitloop, kale velg en de radiale en laterale velgrand aan beide zijden te meten.
  • 3D-beeldvorming – Vijf lasercamera’s met hoge resolutie scannen de volledige velg- en bandprofiel om visueel bewijs van resultaten te leveren, het bewustzijn van de klant te vergroten en de klanttevredenheid te verbeteren.
  • Smart Profile – Detecteert automatisch het optimale balansprogramma door de hoeveelheid, de positie en het type balansgewicht te bepalen

Neem vrijblijvend contact met ons op!

TH Poedercoaten
Uw specialist in velgenreparaties en oppervlakte techniek.​

TH Poedercoaten BV
4.7
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Contactgegevens
Tel: +31(0)26-7024896
Email: info@thpoedercoaten.nl 
Website: www.thpoedercoaten.nl

KvK 74423479
IBAN NL47 INGB 0005 9318 88
BIC  INGBNL2A       
BTW-Nr. NL8598.91.859.B01

Adresgegevens
TH Poedercoaten B.V.
P.Calandweg 32
6827 BK Arnhem

Openingstijden 
Ma. – Vr. 9.00 – 17.00 uur