Poedercoaten

Heeft u schade aan uw velgen? Zijn uw velgen gecorrodeerd of wilt u gewoon eens wat anders?

Het laten poedercoaten van u velgen is een uitstekende duurzame behandeling waar heden ten dage de mogelijkheden eindeloos zijn.

Poedercoaten is sterk en uitstekend bestand tegen weersinvloeden van buitenaf. TH Poedercoaten is specialist op het gebied van velgen poedercoaten en gebruikt altijd de nieuwste technieken. Naast de meest gebruikte poedercoatings zijn wij specialist in het gebruik van Candy colors en het combineren van poedercoat natlak systemen.

Om de kwaliteit te waarborgen en een optimaal resultaat te behalen is een juiste voorbehandeling erg belangrijk.

Alle velgen worden eerst chemische ontlakt en ontdaan van de oude verflaag. Na het ontlakken worden de velgen gestraald met een fijn straalmiddel en ontdaan van eventuele stoeprandschade en dergelijke. Vervolgens worden de velgen gemaskeerd en uitgestookt/ontgast. Als dit alles is gebeurd kan het poedercoat proces beginnen afhankelijk van de kleur is dit vaak een 3 laagse bewerking bestaande uit een primer kleur en blanke lak.

Hier volgen enkele voorbeelden Op onze facebook en Instagram bent u altijd op de hoogte van de laatste voorbeelden en kleuren.